Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Komerčné služby a firmy

Vážení Hamuliakovčania, milí obyvatelia Hamuliakova,
Komisia cestovného ruchu, podpory podnikania, rozvoja služieb a turistiky obce Hamuliakovo si dala za cieľ vytvoriť databázu firiem, živnostníkov, remeselníkov, ktorí bývajú v Hamuliakove.
Našim cieľom je, aby bola na stránke obce vytvorená databáza podnikateľských činností poskytovaných občanmi Hamuliakova. Uvítame aj informácie od podnikateľov a živnostníkov, ktorí bývajú v Hamuliakove, ale svoje služby ponúkajú mimo našej obce. Táto služba je bezplatná. Budeme radi, ak sa Vás prihlási čo najväčší počet.
V prípade záujmu, prosíme, aby ste vyplnili nižšie uvedené údaje a návratku zaniesli na obecný úrad buď počas úradných hodín alebo ju hodili do poštovej schránky, ktorá sa nachádza pri vchodových dverách obecného úradu (nie je možné zaslať emailom, nakoľko je potrebný Váš originálny vlastnoručný podpis). Kontakt :02 45 988 128 alebo napísať na info@obechamuliakovo.sk
V Hamuliakove je veľa šikovných ľudí. Veríme, že spoločnými silami sa nám podarí prispieť k skvalitneniu života v našej obci.